Lysets kraft

Temaet er den mørkere tid af den danske natur, tider hvor vi savner lyset, hvor kulde og sne melder sin ankomst, men der er dog altid en skønhed ved denne tid af året, idet lyset brydes og skaber farver af stærke orange røde og lilla toner , og ved lysets kraft bringes håbet om lysere tider tilbage, og da melder foråret så sagte sin ankomst. Jeg fornemmer at foråret trænger sig på i mine billeder og vil bryde vinterens mørke med sine lyse farver. Jeg oplevede himlens sarte lys blive brudt ved solnedgang af en af de smukkeste nuancer af røde farver, som tog sin tid til at danne formationer i konstant forandring på baggrund af en skiftende himmel i de smukkeste blå farvekombinationer.
I et sådant øjeblik, som Søren Kieregaard peger på, er det tvetydige, hvor tiden og evigheden berører hinanden og evigheden bestandig gennemtrænger tiden. Først nu får denne omtalte deling sin betydning: ’Den nuværende tid, den tilkommende tid, den forbigangne tid.’
Tiden er øjeblikket der minder os om, at livet skal leves og opleves, og kun da kan vi formå at formidle vores kunstneriske evner.